Hírlevél

DefiSign Defibrillátor 10 év garancia!

DefiSign Life AED defibrillátor család

A DefiSign Life AED nagyon könnyen kezelhető defibrillátor. Egyértelmű hangutasításokkal vezeti végig a segélynyújtót a vészhelyzeti ellátás során. A svájci Schiller Medical által gyártott defibrillátor kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával készült, melyre 10 (tíz!) év garanciát vállal.

 

<<<10 éves garancia!>>>

A defibrillátor kiváló minőségű anyagokból és alkatrészekből készül. Ezért biztosított a 10 év garanciális időszak. Ez egyedülálló a defibrillátorok piacán!

<<<A neves Schiller Medical gyárból>>>

A defibrillátort a Schiller Medical gyártja (Svájc), mely vezető márka az orvosi világban. Ez a hozzáadott érték tükröződik a defibrillátor magas minőségében is.

<<<Könnyen kezelhető>>>

Amint felnyitja a fedelet a DefiSign Life AED bekapcsolódik és készen áll a mentésre. Az elektródák előre csatlakoztatottak, így a használat során értékes másodperceket nyer.

<<<Hosszú élettartamú elektródák és elem>>>

Az elektródák élettartama 2,5 év. Az elemek 6 évig szavatosak. A defibrillátor automatikusan figyelmezteti, ha az elektródákat vagy az elemet cserélni szükséges.

<<<Magas por- és vízállóság>>>

A magas por- és vízállóságának köszönhetően a DefiSign Life defibrillátort beltéren és kültéren is elhelyezheti/használhatja. A DefiSign Life AED mindenhol megállja a helyét: irodai vagy ipari környezetben, iskolákban, uszodában, sport létesítményekben, vagy akár a saját otthonában. 

<<<Többnyelvű>>>

Magyar-Angol-Német nyelv felár nélkül telepítve van. Így elhelyezése különösen ideális multinacionális vállalatoknál, idegenforgalmilag kiemelt területeken, szállodákban, éttermekben.

<<<Itt vásárolhatja meg a DefiSign Life AED készüléket>>>

Defisign defibrillátor

<<<Azonnal használatra kész>>>

Amint a fedelet felnyitja a DefiSign Life AED bekapcsolódik. A defibrillátor azonnal elkezdi mondani a teendőket. Ezeket az utasításokat a LED lámpákkal kiemelt képek is támogatják.

Az elektródák előre csatlakoztatottak, így a használat során értékes másodperceket nyer.

Defisign defibrillátor

<<<Értékes másodpercek a mentéshez>>>

A fedél felnyitását követően az előre csatlakoztatott elektródák azonnal láthatóvá válnak. Azokat az áldozat mellkasára ragasztva, a készülék késlekedés nélkül megkezdi az analízist.

Ezzel újabb értékes másodperceket takarít meg.

Defisign elektróda

A gyermektől a felnőttig

Csecsemőknél/gyermeknél (legfeljebb 25 kg-ig) speciális gyermekelektródákat kell használni, amelyek a defibrillátor hátoldalán tárolhatók. Ezeket az elektródákat használva a sokk energiaszintje úgy állítódik be, hogy a gyermek kisebb testéhez illeszkedjen.

 

Így lehetővé válik a DefiSign Life AED használata minden célcsoport számára. Gyermektől a felnőttig.

<<<Itt vásárolhatja meg a DefiSign Life AED készüléket>>>

Honlap készítés