Hírlevél

GYIK Közúti elsősegély képzés

Gyakran Ismételt Kérdések
Közúti elsősegély tanfolyam

 

Mikor vizsgázhatok?

Jelentkezését követően e-mailben tájékoztatjuk a vizsgára jelentkezés menetéről. Amennyiben azt követi, vizsga akár már másnap.

 

Mindenképpen elindul a meghirdetett tanfolyam?

Igen, amennyiben érkezett rá előregisztráció!

 

Van még hely a tanfolyamra?

Amennyiben látja a dátumot az oldal frissítése után akkor igen! Azok a képzési napok, melyeken a jelentkezők létszáma elérte a beállított szintet automatikusan lekerülnek az oldalról, az újabb képzési nap pedig fel.

 

Mi történik ha jelentkezem a képzésre és nem megyek el a tanfolyamra?

Azzal, hogy jelentkezik a képzésre, csak a szándékot jelzi felénk. A képzést megelőző napon e-mail üzenetet küldünk Önnek, melyben egy kattintást kérünk: - "Megerősítem részvételemet a tanfolyamon" - "Köszönöm, de nem fogok megjelenni a tanfolyamon"

 

Jelentkeztem a képzésre, de nem kaptam megerősítő e-mail üzenetet!

A jelentkezést követő 1 órán belül mindenképpen kapnia kell visszaigazoló jelentést. Ha nem érkezett meg, érdemes első lépésként a SPAM listában keresni.

Ha ott sem találja, kérem hívja a +36208057017 számot!

 

Hogyan tudom rendezni a tanfolyam díját?

Elegendő a tanfolyamon fizetni, azonban van lehetőség bankkártyás előre fizetésre, ez esetben 10% kedvezményt biztosítunk.

 

A vizsgadíjat kinek kell fizetni, és mikor?

A tanfolyamon mindenki egyedi számozású vizsgacsekket kap. (Kedvezményezett: Magyar Vöröskereszt, összege 8.200 HUF), ezt legkésőbb a vizsga napjáig szükséges kiegyenlíteni.

Jöhetek-e a tanfolyamra, ha még nem fizettem be a vizsgacsekket?
Igen.

 

Kötelező elvégezni az elsősegélynyújtó tanfolyamot?

Nem, a közúti elsősegélynyújtó vizsga nem tanfolyamköteles! A vizsgát megelőzően senki nem fogja kérdezni, hogy részt vett-e tanfolyamon! A vizsgán már valószínűleg igen, mivel a vizsgabiztosok többsége észreveszi a gyakorlati hiányosságokat (amit könyvekből nem lehet megtanulni) és ez rendszerint sikertelen vizsgát eredményez!

VÁLASSZ IDŐPONTOT ÉS HELYSZÍNT!

 Jelentkezés>> 

 

Honlap készítés